Stagiaire Marketing

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage op het vlak van Marketing? Dan hebben wij een uitdagende opdracht voor je. Voor de afdeling Marketing zoeken wij twee enthousiaste HBO-ers Commerciële Economie die voor ons een marktonderzoek willen gaan uitvoeren.

Wie zijn wij?

Telerex, opgericht in 1970, importeert en distribueert elektronische en elektromechanische producten binnen de Benelux. Met 75 medewerkers en vestigingen in Antwerpen en Breda biedt Telerex bouwstenen voor de OEM industriële elektronica markt en de professionele LED markt. Telerex maakt deel uit van de Eight Lakes Group die een sterke financiële onafhankelijke groeiende groep van bedrijven is met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Taiwan. Met ruim 200 werknemers wordt een omzet van meer dan 80 miljoen euro gerealiseerd binnen de industriële en professionele markt.

Voor de afdeling Marketing zoeken wij twee enthousiaste HBO-ers Commerciële Economie die voor ons een marktonderzoek willen gaan uitvoeren. Het behelst een onderzoek waarbij we voor twee specifieke marktsegmenten het potentieel willen bepalen. Voor beide onderzoeken geldt dat de uitkomst bepaald welke strategische keuzes we gaan maken voor deze markten.

Wat ga je doen?

Wij willen graag meer inzicht in twee specifieke marktsegmenten krijgen waarop we onze strategie voor meerdere jaren gaan baseren. In beide segmenten zijn wij al enige tijd actief, en daar ligt nu de vraag vanuit het management hoe we hier verder moeten gaan. De insteek is om de markt in kaart te brengen (zowel bestaande als potentiele klanten), het potentieel te bepalen en een plan te maken hoe we deze markten vervolgens het beste kunnen gaan benaderen. Verdere invulling van de opdracht wordt in gezamenlijk overleg vastgesteld.

Wat bieden wij?

Je gaat werken op de marketing afdeling waar op dit moment 6 personen werkzaam zijn. Door de opdracht kom je in aanraking met een breed scala aan marketing taken en werk je ook nauw samen met onze Sales afdeling. De begeleiding zal gedaan worden door de marketing manager. De stageperiode loopt van januari tot juni 2019. Voor de stage zal een vergoeding worden betaald.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken twee enthousiaste studenten die beschikken over goede contactuele eigenschappen, commerciële kwaliteiten, initiatief nemen en goed in teamverband kunnen werken.

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV inclusief pasfoto naar vacature@telerex-europe.com ter attentie van onze marketing manager, Jean Paul Schriek, of solliciteer via onderstaande button. We nemen dan op korte termijn contact met je op.

Solliciteer nu\

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading
Loading