Stagiaire Marketing

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage op het vlak van Marketing? Dan hebben wij een uitdagende opdracht voor je. Voor de afdeling Marketing zoeken wij een enthousiaste HBO-er Commerciële Economie die voor ons een marktonderzoek willen gaan uitvoeren.

Wie zijn wij?

Telerex, opgericht in 1970, importeert en distribueert elektronische en elektromechanische producten binnen de Benelux. Met ruim 50 medewerkers en vestigingen in Antwerpen en Breda biedt Telerex bouwstenen voor de OEM industriële elektronica markt. Telerex maakt deel uit van de Eight Lakes Group die een sterke financiële onafhankelijke groeiende groep van bedrijven is met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Taiwan. Met ruim 230 werknemers wordt een omzet van meer dan 90 miljoen euro gerealiseerd binnen de industriële en professionele markt.

Voor de afdeling Marketing zoeken wij een enthousiaste HBO-er Commerciële Economie die voor ons een marktonderzoek willen gaan uitvoeren. Het behelst een onderzoek waarbij we voor een specifiek marktsegment het potentieel willen bepalen. Voor het onderzoek geldt dat de uitkomst bepaald welke strategische keuzes we gaan maken voor deze markt.

Wat ga je doen?

Wij willen graag meer inzicht in dit specifieke marktsegment krijgen waarop we onze strategie voor meerdere jaren gaan baseren. In dit segment zijn wij al enige tijd actief, en daar ligt nu de vraag vanuit het management hoe we hier verder moeten gaan. De insteek is om de markt in kaart te brengen (zowel bestaande als potentiele klanten), het potentieel te bepalen en een plan te maken hoe we deze markt vervolgens het beste kunnen gaan benaderen. Verdere invulling van de opdracht wordt in gezamenlijk overleg vastgesteld.

Wat bieden wij?

Je gaat werken op de marketing afdeling waar op dit moment 7 personen werkzaam zijn. Door de opdracht kom je in aanraking met een breed scala aan marketing taken en werk je ook nauw samen met onze Sales afdeling. De begeleiding zal gedaan worden door de marketing manager. De stageperiode loopt van september 2019 tot januari 2020, exacte data zijn in overleg. Voor de stage zal een vergoeding worden betaald.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste student die beschikt over goede contactuele eigenschappen, commerciële kwaliteiten, initiatief nemen en goed in teamverband kan werken.

Interesse?

Solliciteer dan via onderstaande button en upload je CV en motivatiebrief. Voor vragen kun je contact opnemen met onze marketing manager, Jean Paul Schriek via 076-5782000. We nemen dan op korte termijn contact met je op.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading
Loading