Telerex importeert en distribueert elektronische en elektromechanische componenten binnen de Benelux. Met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Breda en Antwerpen biedt Telerex bouwstenen voor de professionele LED markt en de OEM industriële elektronica markt.

Telerex is onderdeel van de Eight Lakes group, een sterk groeiende groep met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan en meer dan 200 medewerkers.

Om onze marktpositie te versterken, zoeken wij voor onze vestiging te Breda een gedreven fulltime

Key Accountmanager Power Supplies

Wat ga je doen?

Binnen Nederland ben jij hét aanspreekpunt op het gebied van Power Supplies en verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de power supply markt. Je bent in staat om met de klant mee te denken, een passende oplossing voor te stellen en deze om te zetten in een succesvolle order. Hiervoor bezoek je product design verantwoordelijken, R&D engineers, project managers, technische inkopers en management op regelmatige basis. Je ondersteunt de account managers op zowel technisch als commercieel vlak met als doel de succesratio van orders te verhogen. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de strategische klanten met een hoog verkoop potentieel, je bent eindverantwoordelijk voor het verkoopbudget en samen met de senior product manager Power Supplies vorm je een tandem en ben je medeverantwoordelijk voor de relatie met bestaande fabrikanten en het beheer van het productportfolio. Van een slagvaardige commerciële en logistieke binnendienst voor de offerte- en orderafhandeling voor de offerte- en orderafhandeling. Je volgt marktontwikkelingen actief, je neemt op regelmatige basis actief deel aan beurzen en events. Je rapporteert aan de Sales Manager Nederland.

Wat heb je daarvoor nodig?

Een technische opleiding; HTS werk- en denkniveau (elektronica/elektrotechniek), enige jaren Business-To-Business verkoopervaring binnen de OEM markt en bewezen kennis van power supplies en energie conversie. Je bent gedreven en resultaatgericht, je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit, je bent communicatief sterk en een echte teamspeler en je bent in staat om de markt structureel verder te ontwikkelen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat krijg je van ons?

Een leuke baan bij een snel groeiende organisatie. We hebben prima arbeidsvoorwaarden, 27 vakantiedagen per jaar en op vrijdag heb je om 16.00 uur weekend! We bieden je verschillende opleidingen en een aantrekkelijk toekomstperspectief.

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Henk du Pon (Sales Manager) via telefoonnummer 076-5782000. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sandra Schuiling (HR Business Partner a.i.) via telefoonnummer 076-5782018.

Solliciteren?

Dat kan via het online sollicitatieformulier, sluit je CV en een motivatiebrief bij. Of stuur jouw sollicitatie via email naar vacature@telerex-europe.com

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading
Loading