Met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan, een jaaromzet van ca. 80 miljoen EUR en meer dan 220 medewerkers zet de Eight Lakes group alle middelen in om de geprefereerde leverancier te zijn van producten en oplossingen voor de industriële en professionele markt. De bedrijven binnen de Eight Lakes group in Benelux zijn Telerex, Wonderware Benelux, Eltrex Motion en Rodax.

In Frankrijk zijn dat CATS en Cats Power Design, in Taiwan maken MechaTronix en Cooling House het rijtje compleet.

Voor onze vestiging in Breda zijn we op zoek naar een Junior Event Coördinator die vol enthousiasme aan de slag gaat op verschillende beurzen en evenementen.

Junior Event Coördinator (fulltime, 40 uur)

Wat ga je doen?

Als Junior Event Coördinator ga je in de eerste plaats onze Event Coördinator ondersteunen bij de voorbereiding, uitvoering en nazorg van diverse evenementen en beurzen in binnen – en buitenland (Benelux, Duitsland). Je gaat samen aan de slag met locaties, het opstellen van het programma en het verzorgen van de interne en externe communicatie rondom evenementen. Uiteraard zorg je voor een draaiboek en een materiaallijst, zodat je precies je planning weet. Daarnaast help je bij het opbouwen en afbreken van stands, installeer je de juiste apparatuur (zoals audio- en videosystemen) en zorg je ervoor dat de juiste materialen op de juiste plek zijn. Tenslotte heb je de zorg voor ons marketing magazijn en ondersteun je de afdeling marketing waar nodig.

Wat heb je daarvoor nodig?

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring in de evenementenbranche. Je beschikt over een rijbewijs omdat je regelmatig met onze bedrijfsbus op pad zal zijn. Verder zijn de werktijden onregelmatig, dus je zal ook in de avond of in het weekend aan de slag moeten ter voorbereiding op de events. Als persoon ben je flexibel, kun je goed projectmatig werken en plannen en uiteraard werk je graag samen. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift, Frans is een pré.

Wat krijg je van ons?

Een leuke baan bij een snel groeiende organisatie; de omgeving is complex door de veelheid aan bedrijven en de internationale setting, maar Eight Lakes is een hechte club waar een goede sfeer hangt. Het salaris is gebaseerd op je opleiding en werkervaring. We hebben 27 vakantiedagen, een prima pensioen, reiskosten vergoeding en organiseren regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers.

Vragen?

Voor vragen over de functie of over de procedure kun je contact opnemen met Sandra Schuiling (HR Business Partner a.i.) via telefoonnummer 076-5782009.

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV naar vacature@8-lakes.com ter attentie van onze HR Business Partner a.i., Sandra Schuiling, of solliciteer via onderstaande button. We nemen dan op korte termijn contact met je op.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading
Loading