Met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan, een jaaromzet van ca. 80 miljoen EUR en meer dan 220 medewerkers zet de Eight Lakes group alle middelen in om de geprefereerde leverancier te zijn van producten en oplossingen voor de industriële en professionele markt. De bedrijven binnen de Eight Lakes group in Benelux zijn Telerex, Wonderware Benelux, Eltrex Motion en Rodax.

In Frankrijk zijn dat CATS en Cats Power Design, in Taiwan maken MechaTronix en Cooling House het rijtje compleet.

Om ons warehouse te versterken, zoeken wij:

Warehouse Keeper

Wat ga je doen?

Je bent als Warehouse Keeper verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederenstroom en de administratieve verwerking daarvan. Je boekt de goederen aan de hand van paklijsten en je voert controles uit op de hoeveelheden, je zorgt voor de gereed meldingen van de producten, je voert algemeen magazijnwerk uit zoals orderpicking, het in- en uitpakken van goederen en je bent verantwoordelijk voor het tellen en het identificeren van alle in- en uitgaande goederen. Je legt verantwoording af aan de Warehouse Master.

Wat heb je daarvoor nodig?

Je hebt een afgeronde MBO opleiding. Je bent gedreven, werkt hard, komt afspraken na en je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Nederlandse en Engelse taal machtig in woord en geschrift.

Wat krijg je van ons?

Een leuke baan bij een snel groeiende organisatie. We hebben prima arbeidsvoorwaarden waaronder 27 vakantiedagen per jaar en op vrijdag heb je om 16.00 uur weekend! We bieden je verschillende opleidingen en een aantrekkelijk toekomstperspectief.

Als onze nieuwe Warehouse Keeper maak je de eerste weken bij Eight Lakes Shared Services kennis met diverse onderdelen van de organisatie, neem je deel aan producttrainingen en wordt je actief opgeleid. Hierna zal je meelopen op diverse afdelingen om deze en je collega’s te leren kennen.

Vragen?

Voor vragen over de functie of over de procedure kun je contact opnemen met Sandra Schuiling (HR Business Partner a.i.) via telefoonnummer 076-5782009.

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV naar vacature@telerex-europe.com ter attentie van onze HR Business Partner, Sandra Schuiling, of solliciteer via onderstaande button. We nemen dan op korte termijn contact met je op.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading
Loading