GreenTech 2018

GreenTech 2018

Tijdens de Greentech zijn er weer een tweetal nieuwe designs geïntroduceerd, tijdens deze beurs waren vele telers uit de hele wereld aanwezig.

Mechatronix

Coolstack

De Coolstack heeft tijdens de Greentech zijn opwachting gemaakt, een nieuw designed heatsink voor de Top Lighting oplossing. Dit eerste prototype zal nog gewijzigd worden, waardoor de hoogte van de heatsink met ongeveer 6 cm terug gedrongen kan worden. Wat resulteert in het minder wegnemen van zonlicht.

Vertical Farm

In samenwerking met Scheuten, Stogger en Chesswise is er een nieuw concept op de markt gekomen. Scheuten heeft een glas gecreëerd waar het licht als een “haze” wordt verspreid over het gewas, echter daarnaast is er voor de achterkant een alumium paneel gemaakt en het geheel dicht gemaakt. Waardoor het gezien kan worden als dubbelglas, wat ideaal is om de installatie schoon te maken.

Stogger en Chesswise hebben gezorgd voor de opmaak van de PCB’s en de aansturing via een Mesh netwerk. Het paneel kan gebruikt worden als research panel, met de licht recepten kan gespeeld worden d.m.v. draadloze aansturing. Eventueel kan er op wens ook een vast spectrum in deze panelen verwerkt worden.

Stogger Coolfgrow VF from Stogger - Wireless lighting on Vimeo.

Loading
Loading