Telerex importeert en distribueert elektronische en elektromechanische componenten binnen de Benelux. Met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Breda en Antwerpen biedt Telerex bouwstenen voor de professionele LED markt en de OEM industriële elektronica markt.

Telerex is onderdeel van de Eight Lakes group, een sterk groeiende groep met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan en meer dan 220 medewerkers. Naast Telerex maken ook Wonderware Benelux, Eltrex Motion, EltrexPro, Rodax, CATS, CATS Power Design, MechaTronix en Cooling House deel uit van de Eight Lakes group.

Voor onze vestiging in Antwerpen zoeken we ter ondersteuning van onze Finance Manager een

Accountant

Wat ga je doen?

Je bent als accountant verantwoordelijk voor het verwerken van de algemene boekhouding, het voorbereiden en afhandelen van de BTW aangiften, intrastat en IC aangifte. Verder ondersteun je bij de auditwerkzaamheden, doe je voorstellen ter verbetering van onder andere het ERP systeem, maar ook in het algemeen. Daarnaast heb je diverse uitvoerende werkzaamheden zoals opvolging van de debiteuren, het verwerken van kas- en bankstukken, controle en verzenden van facturen. Je bent de rechterhand van de Finance Manager.

Wat heb je daarvoor nodig?

Je hebt een afgeronde bachelor in accounting. Je bent gemotiveerd, proactief, dynamisch en leergierig. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels. Je hebt ongeveer 4 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, je beschikt over een zeer goede kennis van Excel en uiteraard beschik je over de benodigde BTW en boekhoudkundige kennis.

Wat krijg je van ons?

Een leuke job bij een groeiende organisatie met prima arbeidsvoorwaarden.We bieden je verschillende opleidingen en een aantrekkelijk toekomstperspectief.

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Greetje Geens (Finance Manager) via telefoonnummer 0032- 3 327 36 16. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sandra Schuiling (HR Business Partner a.i.) via telefoonnummer 0031- (0)7657 82018.

Solliciteren?

Dat kan via het online sollicitatieformulier, sluit je CV en een motivatiebrief bij. Of stuur jouw sollicitatie via email naar vacature@telerex-europe.com

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading
Loading