Telerex importeert en distribueert elektronische en elektromechanische componenten binnen de Benelux. Met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Breda en Antwerpen biedt Telerex bouwstenen voor de professionele LED markt en de OEM industriële elektronica markt.

Telerex is onderdeel van de Eight Lakes group, een sterk groeiende groep met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan en meer dan 200 medewerkers. Gedurende je eerste weken maak je kennis met diverse onderdelen van de organisatie, neem je deel aan producttrainingen en wordt je actief opgeleid. Hierna zal je meelopen op diverse afdelingen om deze en je collega’s te leren kennen.

Om onze marktpositie te versterken in België, zoeken wij voor onze vestiging te Deurne een gedreven

Account Manager – Thermal Management, EMC Products & Enclosures

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de producten behorende tot de groep Electromechanical bij prospecten en klanten in Vlaamstalig België. Deze groep omvat onder andere behuizingen op maat in metaal en kunststof, mechanische & electromechanische (sub)-assemblies, EMI producten (filters en shielding) en Thermal management (heatsinks, cooling assemblies, fans). Hierbij werk je met vooraanstaande fabrikanten en project gericht. Je bezoekt R&D Engineers, technische aankopers en management op regelmatige basis. Je denkt mee met de klant, ontwikkelt nieuwe strategieën en kunt deze omzetten in verkoopresultaten. Je bent verantwoordelijk voor je verkoopbudget en rapporteert hiervoor aan de Sales Director België.

Wat heb je daarvoor nodig?

Je hebt een sterk commercieel profiel met affiniteit voor techniek (elektro-mechanica of elektrotechniek) en beschikt bij voorkeur over enkele jaren Business-To-Business verkoopervaring binnen de OEM markt. Je bent gedreven en resultaatgericht, hebt géén 9 to 5 mentaliteit en je werkt graag in team. Je bent in staat om een markt structureel te ontwikkelen en je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat krijg je van ons?

Een leuke job bij een groeiende organisatie met een mooi pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een lease-auto, laptop, smartphone alsook groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Fernand Vermeulen (Sales Manager) via telefoonnummer 0032- 478 99 25 63. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sandra Schuiling (HR Business Partner a.i.) via telefoonnummer 0031 76-5782018.

Solliciteren?

Dat kan via het online sollicitatieformulier, sluit je CV en een motivatiebrief bij. Of stuur jouw sollicitatie via email vacature@telerex-europe.com

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading
Loading