Telerex importeert en distribueert elektronische en elektromechanische componenten binnen de Benelux. Met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Breda en Antwerpen biedt Telerex bouwstenen voor de professionele LED markt en de OEM industriële elektronica markt.

Telerex is onderdeel van de Eight Lakes group, een sterk groeiende groep met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan en meer dan 200 medewerkers. Naast Telerex maken ook Wonderware Benelux, Eltrex Motion, EltrexPro, Rodax, CATS, CATS Power Design, MechaTronix en Cooling House deel uit van de Eight Lakes group.

Om onze marktpositie te versterken, zoeken wij voor onze vestiging te Breda een gedreven

Account Manager - Power Supplies voor regio Noord-Oost Nederland

Wat ga je doen?

Je verkoopt producten en oplossingen van vooraanstaande fabrikanten aan de OEM elektronica markt, je bent in staat om met de klant mee te denken, hiervoor nieuwe strategieën te ontwikkelen en deze om te zetten in daadwerkelijke verkoopresultaten. Offerte- en orderafhandeling gebeurt door een slagvaardige commerciële en logistieke binnendienst. Hiervoor bezoek je R&D engineers, project engineers, technische inkopers en management op regelmatige basis. Deze taak neemt 80% van je tijd in beslag. Verder ben je verantwoordelijk voor je verkoopbudget en rapporteert hiervoor aan de Sales Manager Nederland. De regio Noord Oost Nederland omvat Groningen, Friesland, Drenthe, Overijsel en Gelderland.

Wat heb je daarvoor nodig?

Je beschikt over een technische opleiding (MTS of HTS) en je hebt minimaal 3 jaren B2B verkoopervaring. Je bent gedreven en resultaatgericht, kortom een echte “sales hunter”. Verder ben je in staat om de markt structureel te ontwikkelen, kun je zelfstandig maar ook goed in teamverband werken. Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Gezien de regio en de locatie van het hoofdkantoor in Breda, ben je woonachtig in de driehoek Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn.

Wat krijg je van ons?

Een leuke baan bij een snel groeiende organisatie. We hebben prima arbeidsvoorwaarden waaronder 27 vakantiedagen per jaar en op vrijdag heb je om 16.00 uur weekend! We bieden je verschillende opleidingen en een aantrekkelijk toekomstperspectief. Een leaseauto, laptop en smartphone behoren tot de functie.

Vragen?

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sandra Schuiling (HR Business Partner a.i.) via telefoonnummer 076-5782018.

Solliciteren?

Dat kan via het online sollicitatieformulier, sluit je CV en een motivatiebrief bij. Of stuur jouw sollicitatie via email naar vacature@telerex-europe.com

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading
Loading