Telerex importeert en distribueert elektronische en elektromechanische componenten binnen de Benelux. Met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Breda en Antwerpen biedt Telerex bouwstenen voor de professionele LED markt en de OEM industriële elektronica markt.

Telerex is onderdeel van de Eight Lakes group, een sterk groeiende groep met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan en meer dan 200 medewerkers. Naast Telerex maken ook Wonderware Benelux, Eltrex Motion, EltrexPro, Rodax, CATS, CATS Power Design, MechaTronix en Cooling House deel uit van de Eight Lakes group.

Om onze marktpositie te versterken in België, zoeken wij voor onze vestiging te Deurne een gedreven:

Account Manager - LED Components voor de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de productgroep LED Components bij prospecten en klanten binnen de professionele LED verlichtingsmarkt in de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant.Deze productgroep omvat LED drivers, LED koelelementen, LED modules & -engines, LED dimmers en LED control units.Hierbij werk je met vooraanstaande fabrikanten oa Mean Well, Adura LED Solutions, Dalcnet, Prolight Opto, Edison Opto, Khatod en projectgericht. Je bezoekt engineers, lichtarchitecten, technische aankopers en management op regelmatige basis. Deze taak neemt 75% van je tijd in beslag.Je denkt mee met de klant, ontwikkelt nieuwe strategieën en kan deze omzetten in verkoopresultaten. Je bent verantwoordelijk voor je verkoopbudget en rapporteert hiervoor aan de Sales Director België.

Wat heb je daarvoor nodig?

Je hebt een sterk commercieel profiel met affiniteit voor techniek en de LED verlichtingstechnologieën. Je beschikt bij voorkeur over enkele jaren Business-To-Business verkoopervaring binnen de verlichtingsmarkt. Je bent gedreven en resultaatgericht, hebt géén 9 to 5 mentaliteit en je werkt graag in team. Je bent in staat om een markt structureel te ontwikkelen en je beheerst de Franse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat krijg je van ons?

Een leuke job bij een groeiende organisatie met een mooi pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals oa een lease-auto, laptop, smartphone alsook groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

Solliciteren?

Dat kan via het online sollicitatieformulier, sluit je CV en een motivatiebrief bij. Of stuur jouw sollicitatie via email naar vacature@telerex-europe.com

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading
Loading